Plaatsing demo windmeetinstallatie aan boord van Masterskip Wylde Swan

Ultrasone Windmeter (U[sonic}) met Datalogger en W-lan, inclusief NMEA output (Powercube)

 

Bakker & Co heeft langdurige ervaring met hoge kwaliteit meteorologische sensoren en systemen (hardware en software) en levert klantspecifieke geengineerde oplossingen: van losse instrumenten tot complete weerstations, waarschuwings-, processbesturing en meetsystemen. De service afdeling verzorgt reparaties en calibraties in de eigen werkplaats.

Bakker & Co levert deze oplossingen in de meteorologie en diverse industriële toepassingen; zoals petro-chemie, marine installaties, navigatie systemen, havenkranen en duurzame energie (zon, wind en biogas).

 

“De missie van Masterskip is om jonge mensen vanuit hun eigen ervaringen en waarnemingen nieuwsgierig te maken naar natuurwetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken.” Deze missie sluit goed aan bij de dagelijkse uitdagingen van Bakker & Co. Elke dag weer komen er nieuwe uitdagende vraagstukken op ons af, die in samenwerking en met technische creativiteit worden opgelost voor de klanten. De gelegenheid om met state of the art (ultrasoon) techniek onderdeel te zijn van het project en komende reis op de Wylde Swan van Tenerife naar Sint Maarten verbindt Bakker & Co met het krijgen van een unieke ervaring.

Voor meer informatie zie https://www.masterskip-wyldeswan.com