Professioneel weerstation

Bakker & Co biedt niet alleen de meeste

maar ook de beste oplossingen

Lambrecht professioneel weerstation

Voor een professioneel weerstation bent u aan het juiste adres bij Bakker & Co. Wij zijn al jaren marktleider op het gebied van meteorologische sensoren en maken uw weerstation graag op maat. Wij hebben diverse grote klanten aan een passend en professioneel weerstation geholpen.

 

Speciaal voor u

Een professioneel weerstation van Bakker & Co is klantspecifiek en wordt dus speciaal voor u samengesteld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een distributiesysteem met netvoeding en een verdeeleenheid in kunststof behuizing. Afhankelijk van wat u wilt meten wordt met uw professionele weerstation, kan gekozen worden uit meetsysteem MET4 of MET4A met aanvullingen. Na samenvoeging kunt u genieten van een professioneel weerstation dat temperatuur, vochtigheid en luchtdruk meet, evenals enkele andere zaken (afhankelijk van de keuzes die u heeft gemaakt). Op een professioneel weerstation van Bakker & Co heeft u bovendien stabiliteitsgarantie.

 

Bestellen of bellen

Wilt u ook een professioneel weerstation, samengesteld door de marktleider in meteo? Bestel dan direct bij Bakker & Co. Uiteraard is het ook mogelijk eerst meer informatie te ontvangen. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 31 (0)78 – 610 1666.

Heeft u een vraag en/of opmerking?