Tankreiniging

Bakker & Co biedt niet alleen de meeste

maar ook de beste oplossingen

Tankreiniging voor de industrie

Bakker & Co is een belangrijke leverancier in de industrie. Daarom bent u ook voor tankreiniging bij ons aan het juiste adres. Binnen de reinigingstechniek bieden wij talrijke oplossingen voor elk reinigingsprobleem. Wilt u een vat of tank reinigen, dan hebben wij kwalitatief goede producten in huis om het maximale resultaat uit uw tankreiniging te halen.

 

Een defect in tankreiniging verhelpt onze servicedienst

Om de verontreiniging te verwijderen uit uw tank, hebben wij tankwaskoppen variërend in maat en drukniveau. Voor het beste resultaat van de tankreiniging combineert u een tankwastop met een positioneringsapparaat. Naast het uitgebreide assortiment in tankreiniging biedt Bakker & Co u ook een servicedienst, voor het geval u voor een onaangename verrassing komt te staan. Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar, mocht u een defect in de tankreiniging ontdekken. Wij kunnen veel producten uit voorraad leveren, maar beschikken ook over een werkplaats om uw defect direct te herstellen.

 

Ontdek zelf de mogelijkheden

Wilt u graag gebruik maken van de beste producten voor een tankreiniging binnen uw bedrijf? Of heeft u een defect dat zo snel mogelijk verholpen moet worden? Bakker & Co helpt u graag! Vul het contactformulier in en wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Heeft u een vraag en/of opmerking?