Trommelmotoren

Bakker & Co biedt niet alleen de meeste

maar ook de beste oplossingen

Trommelmotoren van een topleverancier

Bakker & Co is specialist op het gebied van aandrijftechniek. Naast het leveren van koppelingen, tandwielkasten en reinigingssystemen wordt Bakker & Co ook regelmatig ingeschakeld voor het leveren van electromotoren. Wij bieden u krachtige trommelmotoren voor de industrie, volledig afgestemd op uw wensen.

 

In ons assortiment: de trommelmotoren van Baco

Ook op het gebied van trommelmotoren werken wij alleen samen met merken die hoge kwaliteit leveren. Wij vinden het belangrijk dat u over producten beschikt waar u op kunt vertrouwen. De Baco trommelmotoren zijn hier een goed voorbeeld van. Hoewel een trommelmotor aanvankelijk ontworpen is om transportbanden aan te drijven, zijn er ook tal van andere specifieke toepassingen mogelijk door deze nieuwe lijn. Bovendien zijn deze trommelmotoren zowel geschikt voor stoffige en vochtige ruimten als voor gebruik in de open lucht. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van technisch advies en bieden u altijd de beste oplossing voor uw bedrijf.

 

Wilt u graag advies?

Als u meer informatie wilt over ons assortiment trommelmotoren of over een van onze andere producten, dan kunt u eenvoudig het contactformulier invullen. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Heeft u een vraag en/of opmerking?