Uraca

Bakker & Co biedt niet alleen de meeste

maar ook de beste oplossingen

Uraca onderdelen en service

Wanneer u koppelingen, hogedruk pompen of electromotoren nodig heeft, bent u bij Bakker & Co zeker aan het juiste adres. Al meer dan 85 jaar zijn wij leverancier van deze producten. Onze bepalende marktpositie is mede te danken aan ons brede assortiment van hoogwaardige producten, waaronder die van het merk Uraca.

 

De hogedruk pomp van Uraca

Bij ons vindt u alleen de allerbeste producten, waaronder onderdelen (spare parts) van Uraca. Dit merk opereert al jaren succesvol op de markt. En dat is niet zonder reden. Vanwege de hoge kwaliteit en de lage verbruikskosten zijn de Uraca hogedruk pompen voor extreme omstandigheden razend populair. Bakker & Co heeft ervoor gekozen alleen met toonaangevende merken zoals Uraca te werken, zodat u kunt produceren zonder zorgen. U kunt bij ons altijd rekenen op de beste kwaliteit.

 

Bakker & Co

Eén van de toonaangevende merken waar Bakker & Co mee samenwerkt is Uraca. Wilt u weten welke producten wij naast de hogedruk pompen van dit topmerk in huis hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Laat uw gegevens achter op het contactformulier en ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u een vraag en/of opmerking?