Aandrijftechniek

Expert in aandrijftechniek

De expertise van Bakker & Co op het gebied van aandrijftechniek is groot. Wij kunnen u, als één van de belangrijkste Nederlandse toeleveranciers van de industrie, de beste aandrijfoplossingen bieden dankzij onze ervaring en passie voor aandrijftechniek. Wij streven ernaar u zo’n compleet mogelijk pakket in aandrijftechniek te bieden. Bakker & Co levert u onder andere:

 

Kwaliteit en service

Naast aandrijftechniek denken wij ook graag met u mee als het gaat om precisiebuizen, meetapparatuur en hogedrukreiniging. Wij bieden u de beste technische oplossingen voor de industrie, meteo & klimaat en lifttechniek, zodat u kunt produceren zonder zorgen. Ook bij storingen wilt u terug kunnen vallen op een betrouwbare leverancier. Daarom staat Bakker & Co zeven dagen per week, dag en nacht voor u klaar. Dankzij onze grote voorraad onderdelen kunnen wij uw defect in de aandrijftechniek direct herstellen.

 

Neem contact met ons op

Als het op aandrijftechniek aankomt, biedt Bakker & Co op maat gemaakte oplossingen. Wilt u technisch advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactfomulier. Wij helpen u graag.

Heeft u een vraag en/of opmerking?

  • Alle velden met een * zijn verplicht.