Draaistarre koppelingen

Draaistarre koppelingen van Bakker & Co

Bent u op zoek naar draaistarre koppelingen? Dan zit u goed bij Bakker & Co. Onze draaistarre koppelingen zijn gemaakt van hoogwaardig staal. Hierdoor weet u zeker dat de koppelingen geschikt zijn voor zeer zware aandrijvingen.

 

Een draaistarre verbinding

Bakker & Co heeft altijd de beste oplossing als het om aandrijftechniek gaat. Ook op het gebied van koppelingen en remmen zijn wij u uitstekend van dienst. Ons assortiment koppelingen bestaat uit (hoog)elastische, schakelbare, vrijloop- en draaistarre koppelingen. Bij ons kiest u of voor een standaardkoppeling of voor een klantspecifieke uitvoering. Al onze draaistarre koppelingen hebben een perfecte prijs/kwaliteitverhouding en bieden u een honderd procent draaistarre verbinding.

 

Daarom een draaistarre koppeling:

  • Hoge betrouwbaarheid door de hoogste kwaliteit
  • De beste oplossing, want slijtage- en onderhoudsvrij
  • 100% spelingsvrij

 

Meer weten?

Wilt u meer weten hoe u de draaistarre koppelingen van Bakker & Co inzet in uw toepassingen? Neem dan nu contact met ons op. Laat uw gegevens achter op het contactformulier en ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag, u kunt ons ook bellen op +31 (0)78 – 623 1128.

Heeft u een vraag en/of opmerking?

  • Alle velden met een * zijn verplicht.