Elektromotoren

Elektromotoren

Bakker & Co is specialist op het gebied van elektrische aandrijftechniek, waaronder elektromotoren. Hiervoor levert Bakker & Co diverse elektromotoren, eventueel samen met de besturingstechniek die daarvoor nodig is. Wij leveren onder anderen krachtige trommelmotoren voor industriële transportbanden, en als motor voor een externe kettingwielaandrijving. Voor zaag-, frees- en slijptoepassingen leveren wij speciale hoogtoerige motoren. Bovendien leveren wij elektromotoren in bouwmaten qua behuizing en asdiameters die precies voldoen aan uw wensen.

 

In ons assortiment: de Baco-motoren

Ook op het gebied van motoren werken wij alleen samen met merken die hoge kwaliteit leveren. Wij vinden het belangrijk dat u over producten beschikt waar u op kunt vertrouwen. De Baco-motoren zijn hier een goed voorbeeld van. Wij kunnen u enkel/driefase motoren leveren, highspeed, trommel- of vlakmotoren, synchrone of a-synchrone, en AC/DC. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van technisch advies. Wij bieden u altijd de beste oplossing voor uw bedrijf.

 

Daarom motoren van Baco bij Bakker & Co:

  • De hoogste kwaliteit door individuele wikkeling
  • De beste oplossing door de juiste maatvoering
  • Geschikt voor besturingstechniek en diverse soorten bedrijf

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ons assortiment trommelmotoren of over een van onze andere producten? Neem dan nu contact met ons op. Laat uw gegevens achter op het contactformulier en ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag, u kunt ons ook bellen op 31 (0)78 – 623 1128.

Heeft u een vraag en/of opmerking?

  • Alle velden met een * zijn verplicht.