Extruder-aandrijving

Extruder-aandrijvingen

Als u op zoek bent naar extruder-aandrijvingen, bieden de tandwielkasten van Bakker & Co de oplossing. Onze tandwielreductiekasten en motorreductoren voor extruders zijn van het merk Knödler en gegarandeerd van goede kwaliteit.
Wilt u alleen de optimale extruder-aandrijvingen? Dan legt Bakker & Co met u de specificaties vast.

 

Producteigenschappen

Knödler is specialist op het gebied van aandrijvingen en produceert diverse modellen extruder-aandrijvingen. Onze extruder-aandrijvingen zijn voorzien van een geïntegreerde druklager en leveren draaimomenten van 500 tot 200.000 Nm. De tandwielkasten kunnen zowel als haakse, als vlakke uitvoering geleverd worden, en afhankelijk van het benodigde koppel in één-, twee- of drie-trapsuitvoering. De extruder-aandrijvingen van Bakker & Co, zijn inclusief variabel druklager en aandrijving direct monteerbaar op AC- of DC-motoren.

 

Daarom extruder-aandrijvingen van Bakker & Co:

  • De hoogste kwaliteit voor de zwaarste toepassing
  • De oplossing passend voor uw maatvoering
  • Met een koppelbereik van 500 – 200.000 Nm

 

Meer weten?

Extruder-aandrijvingen van Bakker & Co zijn voor u op maat gemaakt. Wilt u nu de specificaties bespreken van uw applicatie met onze aandrijfspecialist? Neem dan meteen contact met ons op. Laat uw gegevens achter op het contactformulier en ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag, u kunt ons ook bellen op +31 (0)78 – 623 1128.

Heeft u een vraag en/of opmerking?

  • Alle velden met een * zijn verplicht.