Extruder aandrijving

Bakker & Co biedt niet alleen de meeste

maar ook de beste oplossingen

Extruder aandrijvingen – alleen de beste

Als u op zoek bent naar extruder aandrijvingen, bieden de tandwielkasten van Bakker & Co de oplossing. Onze tandwielreductiekasten en motorreductoren voor extruders zijn van het merk Knödler en zijn gegarandeerd van goede kwaliteit. Wilt u alleen de beste machines? Dan is Knödler wat u zoekt.

 

Producteigenschappen

Knödler is een specialist op het gebied van aandrijvingen en is producent van diverse modellen extruder aandrijvingen. Omdat Bakker & Co alleen met de besten wil samenwerken, hebben we ervoor gekozen Knödler apparatuur in ons leveringsprogramma op te nemen. Onze extruder aandrijvingen zijn voorzien van een geïntegreerde druklager en draaimomentbereiken van 500 tot 200.000. De aandrijvingen kennen zowel een haakse als vlakke uitvoering en een één-, twee- of drie-traps mogelijkheid. Kiest u voor extruder aandrijvingen van Bakker & Co, dan bent u tevens verzekerd van een variabele druklager en aandrijvingen die direct monteerbaar zijn op zowel AC als DC motoren.

 

Vragen?

Extruder aandrijvingen van Bakker & Co zijn voorzien van diverse accessoires. Wilt u weten welke of heeft u nog andere vragen over onze extruder aandrijvingen, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Heeft u een vraag en/of opmerking?