De “full service cirkel” van Bakker & Co

De specialisaties van Bakker & Co

Bakker & Co levert klantgerichte totaaloplossingen op de gespecialiseerde gebieden aandrijftechniek, industriële reinigingstechniek, hogedrukpompen, hogedruk procestechniek, meteorologie en lifttoebehoren. Bakker & Co beschikt ook over eigen engineering, produceert en heeft een service-dienst, die 24/7 beschikbaar is voor onderhoud, reparatie én renovatie. De combinatie van de juiste producten en technische kennis zorgt ervoor dat onze klanten altijd kunnen produceren zonder zorgen.

 

Full service leverancier

In elke fase van het productieproces biedt Bakker & Co oplossingen gebaseerd op de laatste trends en technische ontwikkelingen. Met een full service aanpak worden klanten optimaal geadviseerd van installatie tot en met onderhoud. De cirkel toont, dat Bakker & Co betrokken kan worden op verschillende momenten bij het proces van iedere klant. Zo wordt ervoor gezorgd, dat het vervolgproces in de zogenoemde “full service cirkel” wordt uitgevoerd.

Full service cirkel Bakker & Co

Engineering

De “full service cirkel” begint met een probleem bij de klant met één van hun producten of in hun productie. Bakker & Co analyseert, engineert en specificeert een effectieve en op maat gemaakte oplossing voor dat probleem.

 

Producent

Bakker & Co bepaalt in overleg met de klant de beste van diverse oplossingen, zodat de klant op korte, maar ook op langere termijn verzekerd is van zijn productie. Vervolgens produceert Bakker & Co de gekozen oplossing, vastgelegd volgens de afgesproken specificatie van het geëngineerde product.

 

In- en verkoop / Handel

Een stabiel en betrouwbaar productieproces is voor de klant belangrijk. Hierop is het geëngineerde product gebaseerd. Bakker & Co zorgt ervoor, dat de klant met de specifieke oplossing niet alleen nu geholpen is. Die specifieke oplossing voor de klant was gisteren, is vandaag en zal overmorgen nog steeds leverbaar zijn. Met productie in eigen hand wordt de continuïteit van de processen van de klant gegarandeerd.

 

Door Bakker & Co worden alle benodigde materialen gedurende lange tijd volgens dezelfde hoge kwaliteit specificaties ingekocht en verkocht. Zo is de klant verzekerd van hetzelfde product en wordt voorkomen, dat hij een handelsproduct krijgt met het risico dat er steeds een afwijkende specificatie in zijn proces wordt ingezet.

 

Logistieke diensten

Klanten kunnen op ieder moment op Bakker & Co rekenen. Er is voorraad aanwezig van complete producten, halffabricaten en onderdelen. Het is ook mogelijk om speciaal op de behoefte of het proces van de klant specifieke voorraad te houden. Natuurlijk is een deel van de onderdelenvoorraad bestemd voor diverse servicewerkzaamheden en reparaties, zodat just-in-time leveringen het productieproces van de klant optimaal ondersteunen.

 

Installatie, onderhoud en kalibratie

Na levering van het product, kan Bakker & Co het installeren en in gebruik nemen. Hierna wordt het product langdurig gevolgd door het correctief en preventief onderhoud bij de klant. Daarbij hoort het afgeven van keuringsrapporten over de producten en diensten zodat alles blijft functioneren zoals het hoort.

 

Optimalisatie en renovatie

Als het product al voor een langere tijd in gebruik is, is het mogelijk dat de omstandigheden van de klant of de techniek zijn veranderd. Bakker & Co zorgt er ook dan voor, dat ze het product aanpassen, moderniseren, optimaliseren in het productieproces en dat het product naar de laatste stand van de techniek wordt gerenoveerd.

 

Als blijkt dat er verdergaande aanpassingen moeten worden uitgevoerd, begint het gehele proces weer opnieuw met engineeren, bovenaan de cirkel.

 

De jarenlange ervaring maakt ons sterk

Doordat Bakker & Co werkt met een hoogopgeleid team met technische achtergrond, wordt technische kennis gecombineerd met creativiteit. Door de 95 jaar ervaring en specifieke kennis van niches in de producerende markt, onderscheidt Bakker & Co zich in de markt van de technische toeleveranciers. Met de eigen servicedienst waarborgt ze de kwaliteit en snelheid waar de klant om vraagt.

 

Bij Bakker & Co heeft u de zekerheid dat u kunt produceren zonder zorgen. Als u ook wilt produceren zonder zorgen, neem dan gerust contact op via onze website www.bakker-co.com