Hogedrukpomp

Hogedrukpomp van de beste kwaliteit

Als u een hogedrukpomp nodig heeft, dan bent u bij Bakker & Co. aan het juiste adres. Wij behoren tot de belangrijkste Nederlandse leveranciers van pompen voor de industrie. In ons assortiment vindt u onder andere plunjerpompen, schakelventielen en diesel en elektrisch aangedreven hogedrukpompen.

 

Een mogelijkheid: Udor hogedrukpomp

Bij Bakker & Co werken wij alleen maar samen met fabrikanten en merken die hoge kwaliteit leveren. Het pompprogramma van Udor behoort tot een van de mogelijkheden. Dankzij een hogere belastingsgrens van de lagering, een versterkte bevestigingsrail en een hogere kwaliteit van de krukas kan deze hogedrukpomp een verbeterde prestatie neerzetten. Bovendien is de compacte constructie perfect te gebruiken voor de opbouw. De maximale capaciteit van de hogedrukpomp varieert van 98 tot 154 liter per minuut.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze hogedrukpompen? Vul dan het contactformulier in, zodat één van onze medewerkers contact met u op kan nemen. Ook voor vragen over één van onze andere producten kunt u altijd bij ons terecht.

Heeft u een vraag en/of opmerking?

  • Alle velden met een * zijn verplicht.