Hogedrukreinigingstechniek

De beste hogedrukreinigingstechniek

Zoekt u een partner voor een goed hogedrukreinigingssysteem? Dan zit u goed bij Bakker & Co. Wij zijn een van de belangrijke leveranciers in de Benelux. Wij werken uitsluitend met fabrikanten en merken die kwaliteit leveren. Wij bieden u een breed pakket in hogedrukreinigingssystemen dat voldoet aan de hoogste eisen voor intensief gebruik.

 

Onze hogedrukreinigingstechnieken

Bij hogedrukreiniging gaat het vanzelfsprekend om het verwijderen van vervuiling op tanks en productiemiddelen. Door een goede reiniging verhogen we de kwaliteit van uw productie. Door het advies van Bakker & Co om met de juiste druk, het precieze debiet en de passende nozzle de vervuiling te verwijderen, zorgen we voor een efficiënt en effectief reinigingsproces en waar nodig, integreren we de reinigingsgang in uw productiebesturing. Wij leveren plunjerpompen, schakelventielen, tankwaskoppen en spuitpistolen. Wij helpen u graag uw reinigingsprobleem aan te pakken met de beste hogedrukreinigingstechniek. Wij bieden u altijd een op maat gemaakte oplossing voor elk reinigingsprobleem, tot en met het leveren van een cleaning in placesysteem.

 

Daarom hogedrukreinigingstechnieken van Bakker & Co:

  • Het passende reinigingsvermogen voor uw vervuiling
  • De beste oplossing tot wel 3000 bar
  • Geschikt voor productiebedrijven en dienstverleners.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze hogedrukreinigingssystemen? Neem dan nu contact met ons op. Laat uw gegevens achter op het contactformulier en ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag, u kunt ons ook bellen op +31 (0)78 – 623 1129.

Heeft u een vraag en/of opmerking?

  • Alle velden met een * zijn verplicht.