Mobiele waterzuiveringssystemen van Reprotex

Bakker & Co is exclusief agent voor de Benelux van het innovatieve Oostenrijkse bedrijf Reprotex GmbH.

Reprotex is producent van mobiele waterzuiveringssystemen om water te zuiveren en te recyclen op de werklocatie. Dit gepatenteerde systeem draagt bij aan een efficiënte bedrijfsvoering onder andere binnen de hogedrukreiniging.

 

Door het gebruikte water in de Reprotex mobiele waterzuivering te bewerken wordt in zeer korte tijd het water gereconditioneerd en gefilterd waardoor het opnieuw gebruikt en/of teruggeleverd kan worden.

Bakker & Co heeft jarenlang ervaring in hogedruktechniek. De toevoeging van de mobiele waterzuiveringsinstallatie van Reprotex completeert het portfolio op het gebied van industriële hogedruk-reinigingssystemen.

 

De mobiele waterzuiveringssystemen zuiveren het vervuilde water tijdens de reinigings- of renovatiewerkzaamheden tot een deeltjesgrootte van 1 μm en PH neutraal. Het gezuiverde water kan meteen weer gebruikt worden voor de werkzaamheden. Er zijn twee systemen beschikbaar met een capaciteit van respectievelijk 40 l/min en 200 l/min. De complete installaties worden gebouwd op aanhangwagens of in 20 ft containers.

Deze Reprotex waterzuivering of recyclingsystemen zijn zeer geschikt voor bedrijven die werken met (ultra) hogedruksystemen waarbij het opvangen en zuiveren van het vervuilde water van belang is. Toepassingen zijn bijvoorbeeld: betonsanering, reinigen/verf verwijderen van schepen en staalconstructies, enz.

De mogelijkheden van Reprotex worden in onderstaande animatie uitgelegd.

Neem na het bekijken ervan contact op met René van Leverink (rvanleverink@bakker-co.com) of Hans van Leening (hvanleening@bakker-co.com) om met hen te bespreken waar u de mogelijkheden van mobiele waterzuivering in uw bedrijf ziet.

 

Bekijk onderstaande animatie

Interesse in deze innovatie?