Organisatie

Een team hoogopgeleide technische medewerkers weet dagelijks technische know how te combineren met creativiteit.

Bakker & Co is één van de meest gespecialiseerde technische ondernemingen van Nederland en België en werkt voor toonaangevende bedrijven in een groot aantal verschillende sectoren. Bakker & Co is op een aantal gebieden markleider in de Benelux. Sinds de oprichting in 1925 is het bedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste toeleveranciers van de industrie. Bakker & Co bedenkt en levert klantgerichte oplossingen als het gaat om aandrijftechniek, precisiebuis, meetapparatuur, hogedrukreiniging voor de industrie, meteo & klimaat en lifttechniek. Een team hoogopgeleide technische medewerkers weet dagelijks technische know how te combineren met creativiteit. Met als resultaat, effectieve oplossingen waarmee de bedrijfsprocessen van de klanten veilig worden gesteld. Hierbij is het streven om altijd met betrouwbare oplossingen te komen die zo min mogelijk onderhoud vereisen.

 

Door de internationale ervaring heeft Bakker & Co altijd toegang tot de meest innovatieve technologische oplossingen van de beste merken. Daarnaast levert Bakker & Co onder de naam BACO klantspecifieke oplossingen. Deze producten worden samengesteld uit de componenten van verschillende fabrikanten. Bakker & Co heeft een eigen servicedienst, die 24 uur per dag bereikbaar is.

Hierdoor kunnen storingen snel en doeltreffend verholpen worden. De servicedienst kunt u ook inzetten voor installatie werkzaamheden en ingebruiknames van bestaande of nieuwe productielijnen. Om de continuïteit van de processen van onze klanten veilig te stellen, heeft Bakker & Co veel onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn op voorraad waardoor wij korte levertijden kunnen garanderen. Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt produceren.

De toegevoegde waarde van Bakker & Co

In deze snel veranderende wereld verandert ook onze rol. We zijn constant op de hoogte van de laatste trends en technologische ontwikkelingen om onze klanten maximaal te kunnen adviseren in elke fase van het productieproces. Daarnaast is het van cruciaal belang om de beschikking te hebben over een productportfolio dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten. Onze jarenlange kennis en brede ervaring van de business vormen hierbij extra zekerheid. Alleen door toegevoegde waarde te bieden zijn we vandaag en morgen uw partner in business.

Uitgroeien tot de belangrijkste industriële toeleverancier van de Benelux

Bakker & Co heeft als doel de lifetime costs van de productie van haar klanten te verlagen en tegelijkertijd de continuïteit veilig te stellen. Bakker & Co kan dit realiseren omdat wij een leverancier zijn die ook zelf produceert. Daardoor zijn wij in staat om voor elke vraag de juiste oplossing te bedenken. Door bovendien snel en flexibel te zijn in het leveren van oplossingen, kan Bakker & Co ook elk probleem snel verhelpen. Bakker & Co streeft naar langdurige relaties met haar klanten want alleen op die manier is het mogelijk om het onderhoud en het beheer van geleverde oplossingen optimaal uit te voeren. Bakker & Co wil op deze wijze de belangrijkste industriële toeleverancier van de Benelux worden.