Organisatie

Een team hoogopgeleide technische medewerkers weet dagelijks technische know how te combineren met creativiteit.

Als één van de meest gespecialiseerde technische ondernemingen van Nederland en België werkt de organisatie Bakker & Co voor toonaangevende bedrijven in een groot aantal sectoren. Op een aantal gebieden zijn wij marktleider in de Benelux. Sinds 1925 is Bakker & Co uitgegroeid tot een van de belangrijkste toeleveranciers van de industrie.

 

Bij Bakker & Co bedenken en leveren we klantgerichte oplossingen op het gebied van engineering, aandrijftechniek, hogedruktechniek, lifttechniek, meettechniek, meteorologie, mobiele waterrecycling, pomptechniek en service en onderhoud. Ons team hoogopgeleide technische medewerkers weet dagelijks technische kennis te combineren met creativiteit. Zo bieden wij effectieve oplossingen waarmee de bedrijfsprocessen van onze klanten veilig worden gesteld. Wij bieden u betrouwbare oplossingen die zo min mogelijk onderhoud vereisen.

 

Door onze internationale ervaring hebben we toegang tot de meest innovatieve technologische oplossingen van de beste merken. Daarnaast levert Bakker & Co onder de naam BACO klantspecifieke oplossingen. Wij stellen onze producten samen uit componenten van verschillende fabrikanten.

 

Ook hebben wij onze eigen servicedienst die 24 uur per dag bereikbaar is. Hierdoor kunnen we storingen snel en doeltreffend verhelpen. Onze servicedienst kunt u ook inzetten voor installatiewerkzaamheden van bestaande of nieuwe productielijnen en onderhoud. Om de continuïteit van de processen van onze klanten veilig te stellen, heeft Bakker & Co veel onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn op voorraad. Daardoor kunnen wij korte levertijden garanderen, zodat u zorgeloos kunt produceren.

De toegevoegde waarde van Bakker & Co

De wereld verandert snel en zo ook onze rol. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en technologische ontwikkelingen om onze klanten maximaal te kunnen adviseren in elke fase van het productieproces. Daarnaast is het van belang te beschikken over een productportfolio dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten. Onze jarenlange kennis en brede ervaring van business zorgen voor extra zekerheid. Met onze toegevoegde waarde zijn wij uw partner voor uw productie.

Uitgroeien tot de belangrijkste industriële toeleverancier van de Benelux

Bakker & Co heeft als doel de lifetime costs van de productie van haar klanten te verlagen en tegelijkertijd de continuïteit veilig te stellen. Dit kunnen we realiseren omdat wij als leverancier ook zelf produceren. Daardoor zijn wij in staat om voor elke vraag de juiste oplossing te bieden. Door bovendien snel en flexibel te zijn in de levering kan Bakker & Co ook elk probleem snel verhelpen.

 

Bij Bakker & Co streven we naar langdurige relaties met onze klanten, want alleen dan kunnen we het onderhoud en beheer van geleverde oplossingen optimaal uitvoeren. Bakker & Co wil op deze wijze de belangrijkste industriële toeleverancier van de Benelux worden.