Professioneel weerstation

Lambrecht professioneel weerstation

Voor een professioneel weerstation levert Bakker & Co de passende combinatie van meteorologische sensoren. Wij maken uw weerstation graag op maat: van mast met sensoren en de dataverwerkende apparatuur. Wij leveren afhankelijk van de locatie, het passende en weerstations voor het monitoren van productiecondities en voor calamiteitenbewaking.

 

Speciaal voor u

Een professioneel weerstation van Bakker & Co wordt speciaal voor u en uw locatie samengesteld. Hierbij gebruiken we een distributiesysteem met netvoeding en een verdeeleenheid in kunststof behuizing. Hierdoor is uw weerstation toekomstbestendig, omdat sensoren en bekabeling efficiënt worden aangepast. U heeft een professioneel weerstation dat temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk meet, en u ook gegevens levert over windsnelheid en –richting, straling en regenhoeveelheid. Dit is afhankelijk van de keuzes die u maakt. Heeft u een professioneel weerstation van Bakker & Co?

 

Daarom een weerstation van Bakker & Co:

  • De hoogste meetkwaliteit voor extreme weersomstandigheden
  • De beste oplossing door onderscheid tussen on- en offshore
  • Geschikt voor industrie, renewable energy, scheepvaart en gebouwautomatisering.

 

Meer weten?

Wilt u ook een professioneel weerstation, samengesteld door de marktleider in meteo? Bestel dan direct bij Bakker & Co. Uiteraard is het ook mogelijk om met ons op uw locatie eerst meer informatie te ontvangen en de samenstelling te bespreken. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag, u kunt ons ook bellen op
+31 (0)78 – 623 1126.

Heeft u een vraag en/of opmerking?

  • Alle velden met een * zijn verplicht.