Relatieve luchtvochtigheid

Relatieve luchtvochtigheid meten met Bakker & Co

Het meten van de relatieve luchtvochtigheid is voor sommige industrieën van groot belang, omdat het meten bevestigt dat zij onder de juiste condities produceren. Bakker & Co heeft hiervoor nauwkeurige en stabiele producten in het assortiment, variërend van een (inbouw)hygrometer, tot en met waar nodig een gecombineerde sensor met temperatuurmeting.

 

Enkele kenmerken

De hygrometer is licht van gewicht en kan dankzij de flens voor montage eenvoudig en snel geplaatst worden in bijvoorbeeld ventilatiekanalen. Ook is de hygrometer erg geschikt voor opslagruimtes, dankzij de kleine afmetingen.
De temperatuur- en relatieve luchtvochtigheidsensor is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de industrie. De sensor meet relatieve luchtvochtigheid capacitief en kent een bereik van 0 tot 100%rH. Ook is voor dit meetinstrument optioneel een beschermkap verkrijgbaar, voor als u meet in een vervuilende omgeving.

 

Daarom relatieve luchtvochtigheid meten met Bakker & Co:

  • De hoogste kwaliteit door stabiele meetwaarden
  • De passende oplossing voor inbouw
  • Geschikt voor metingen in productiebedrijven, voedingsmiddelenindustrie, agrotoepassingen en renewable energy

 

Meer weten?

Heeft u interesse in het meten van relatieve luchtvochtigheid met de apparatuur van Bakker & Co? Neem dan nu contact met ons op. Laat uw gegevens achter op het contactformulier en ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag, u kunt ons ook bellen op +31 (0)78 – 623 1126.

Heeft u een vraag en/of opmerking?

  • Alle velden met een * zijn verplicht.