Relatieve luchtvochtigheid

Bakker & Co biedt niet alleen de meeste

maar ook de beste oplossingen

Relatieve luchtvochtigheid meten met Bakker & Co

Het meten van de relatieve luchtvochtigheid is voor sommige industrieën van groot belang. Bakker & Co weet dat en heeft als marktleider ook hiervoor producten van topkwaliteit in het assortiment. Zowel een (inbouw) hygrometer als een temperatuur en relatieve luchtvochtigheid sensor behoren tot ons aanbod.

 

Enkele kenmerken

De hygrometer is erg licht van gewicht en kan dankzij de flens voor montage eenvoudig en snel geplaatst worden in bijvoorbeeld ventilatiekanalen. Ook is de hygrometer erg geschikt voor opslagruimtes, dankzij zijn kleine afmetingen en het eenvoudige plaatsen.

De temperatuur- en relatieve luchtvochtigheid sensor is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de industrie. De relatieve luchtvochtigheid wordt capacitief gemeten en kent een bereik van 0 tot 100%rH. Tevens is voor dit meetinstrument optioneel een beschermkap te verkrijgen.

 

Contact opnemen

Heeft u interesse in het meten van relatieve luchtvochtigheid met de apparatuur van Bakker & Co? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Voor vragen en aanvullende andere informatie kunt u ons via het contactformulier bereiken.

Heeft u een vraag en/of opmerking?