Schakelbare koppeling

Perfect schakelbare koppelingen

Schakelbare koppelingen worden in de industrie veel gebruikt. Zo kiest u gemakkelijk wanneer u een machine wilt bijzetten in uw productie. De schakelbare koppelingen van Bakker & Co zijn er in diverse uitvoeringen en combineerbaar met andere samengebouwde koppelingen, waardoor de inzet geschikt is voor verschillende toepassingen.

 

Van lamellenkoppeling tot elektromagnetische koppeling

Als specialist in aandrijftechniek, zijn wij u goed van dienst op het gebied van schakelbare koppelingen. Onze toepassingsvoorbeelden zijn schakelbare lamellenkoppelingen die elektrisch, pneumatisch, met veerkracht of hydraulisch bekrachtigd zijn. Bovendien zijn de elektromagnetisch bekrachtigde koppelingen inzetbaar voor koppelvermogens van 10 tot 22000 Nm. Voor iedere toepassing hebben wij een (schakelbare) koppeling in ons assortiment.

 

Daarom perfect schakelbare koppelingen van Bakker & Co:

  • Langdurig inzetbaar door korte schakelmomenten
  • De beste oplossing aangepast op uw schakelwens
  • Slijtage-arm geconstrueerd.

 

Meer weten?

Laat u voor de juiste keuze in schakelbare koppelingen adviseren door onze vakkundige medewerkers. Laat uw gegevens achter op het contactformulier en ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag, u kunt ons ook bellen op +31 (0)78 – 623 1128.

Heeft u een vraag en/of opmerking?

  • Alle velden met een * zijn verplicht.