Spuitpistool

Spuitpistool en lansen voor elk reinigingswerk

Wanneer u op zoek bent naar een spuitpistool of lans van hoogwaardige kwaliteit en die ook handzaam moet zijn, vindt u de juiste bij Bakker & Co. Wij zijn specialisten in apparatuur voor industriële reinigingstechniek. We weten dat reinigen pas goed gebeurt wanneer u de beste apparatuur gebruikt, en u door ons geadviseerd wordt over de optimale samenstelling van debiet, druk en nozzle.

 

Hogedruk spuitpistool

De spuitpistolen van Bakker & Co zijn geschikt voor hogedruk, licht van gewicht en ergonomisch gevormd. Hierdoor krijgt u ook bij langer gebruik geen last van klachten, zoals vermoeidheid. Een spuitpistool dat u bij ons aanschaft kent een lange levensduur en is conform de richtlijnen van de Stichting Industrieel Reinigen (SIR).

 

Daarom spuitpistolen van Bakker & Co:

  • Prettig werken door makkelijke hanteerbaarheid
  • De beste oplossing door veilige besturingstechniek
  • Geschikt voor tank- en oppervlaktewerk van 200 tot 500 bar

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een spuitpistool of over één van de andere producten? Neem dan nu contact met ons op. Laat uw gegevens achter op het contactformulier en ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag, u kunt ons ook bellen op +31 (0)78 – 623 1129.

Heeft u een vraag en/of opmerking?

  • Alle velden met een * zijn verplicht.