Tankreiniging

Tankreiniging voor de industrie

Bakker & Co levert systemen voor tankreiniging terecht. De kern van deze reinigingstechniek is de tankwaskop. Voor elk vat, reactor of tank specificeren we de tankwaskop met het gewenste reinigingseffect. In combinatie met complete haspelsytemen integreren wij de tankreiniging in uw productieproces. Zo wordt uw tankreiniging snel en effectief uitgevoerd. Uw tank is daarna weer snel beschikbaar voor hergebruik en een volgende productiecharge.

 

De tankwaskopsystemen in diverse uitvoeringen

Of u nu werkzaam bent in de chemische, kunststof- of papierindustrie, voor uw productieproces heeft u een regelmatig een schone tank of reactor nodig. Om optimaal te produceren, moet u regelmatig grondig reinigen. De tankwaskoppen van Bakker & Co kunnen bestuurd worden vanuit uw productiebesturing, en bieden u de oplossing voor het snel verwijderen van de verontreiniging. Onze tankwaskopsystemen variëren in drukniveau tot wel 1600 bar. Bovendien kan de tankwaskop gecombineerd worden met een positioneringsapparaat of haspelsysteem. Zo worden alle mogelijkheden gebruikt voor een grondige reiniging tot in de moeilijkst bereikbare hoeken van uw tank of reactor, al dan niet met uw roerwerken.

 

Daarom tankreiniging van tankwassystemen van Bakker & Co:

  • Effectieve reiniging
  • De beste integratie in uw productieproces
  • Geschikt voor elke tank en reactor.

 

Meer weten?

Wilt u graag uw tankreiniging verbeteren binnen uw bedrijf? Neem dan nu contact met ons op. Laat uw gegevens achter op het contactformulier en ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag, u kunt ons ook bellen op +31 (0)78 – 623 1129.

Heeft u een vraag en/of opmerking?

  • Alle velden met een * zijn verplicht.