Tankwaskop

Tankwaskop voor verschillende capaciteiten

Bakker & Co is uw partner wat betreft aandrijftechniek. Zowel voor koppelingen en electromoteren als voor reinigingstechnieken bent u bij ons aan het juiste adres. Op het gebied van reinigingssystemen bieden wij u een tankwaskop voor het reinigen van uw tank, vat of reactor.

 

De tankwaskop systemen in diverse uitvoeringen

Of u nu werkzaam bent in de chemische-, kunststof- of papierindustrie, voor uw productieproces heeft u een tank nodig. Dan ontkomt u er niet aan deze regelmatig grondig te reinigen, zodat de productiekwaliteit hoog blijft. De tankwaskop van Bakker & Co kan u de oplossing bieden voor het verwijderen van de verontreiniging. Onze tankwaskop systemen zijn er in drie maten, variërend in drukniveau tot wel 1600 bar. Bovendien kan de tankwaskop gecombineerd worden met een positioneringsapparaat, waardoor er vele mogelijkheden ontstaan voor een grondige reiniging.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over onze tankwaskop systemen of over onze positioneringsapparaten, dan verwijzen wij u graag naar ons contactformulier. Wanneer u uw gegevens hier achterlaat, neemt één van onze medewerkers contact met u op.

Heeft u een vraag en/of opmerking?