Trommelgasmeter

Ritter trommelgasmeter

Bakker & Co is een belangrijke Nederlandse leverancier voor de procesindustrie op het gebied van laboratoria en (mini)proefplants. Hoe weet u nu of uw processen goed verlopen? Daarvoor leveren wij (natte) trommelgasmeters en andere meetapparatuur. Op deze manier weet u of u op de goede weg bent of dat u uw processen kunt verbeteren.

 

Natte trommelgasmeter

Al onze meetapparatuur is geschikt voor extreme en nauwkeurige omstandigheden, maar ieder productieproces vraagt om een specifieke gasmeter. De natte trommelgasmeters zijn universeel toepasbaar voor het meten van gasvolumes. Hierbij wordt de behuizing van de gasmeter qua materiaal, drukbestendigheid en temperatuur aangepast, aan het door u te meten gas en de flow ervan. Met een hoog meetbereik, drukbestendigheid en trommelcapaciteit is de natte trommelgasmeter vooral effectief als hoge en langdurige meetnauwkeurigheid voor u belangrijk is. Gekoppeld aan de natte trommelgasmeters, leveren wij dataverwerkende apparatuur en –software. Zo analyseert u de waarden die u over langere tijd gemeten heeft, gemakkelijk en goed. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze, zodat u zeker weet dat u de juiste gasmeter heeft voor uw toepassing.

 

Daarom natte trommelgasmeters van Bakker & Co:

  • De hoogste kwaliteit door op maat gemaakte meting
  • De beste oplossing voor diverse, agressieve gassen
  • Geschikt voor wisselende inzetbaarheid voor laboratoria.

 

Meer weten?

Wilt u gasvolumes nauwkeurig meten of  uw bestaande metingen verbeteren? Neem dan nu contact met ons op. Laat uw gegevens achter op het contactformulier en ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wij helpen u graag, u kunt ons ook bellen op +31 (0)78 – 623 1126.

Heeft u een vraag en/of opmerking?

  • Alle velden met een * zijn verplicht.