Zorgeloos produceren met meteorologische sensoren en meetoplossingen

Als verkooppartner van Lambrecht Meteo (onderdeel van AEM) bieden wij meteorologische sensoren en meetoplossingen van wereldklasse. Zo weet u altijd onder welke veilige omstandigheden u produceert zonder zorgen. Wist u dat hiervoor al meer dan 500.000 sensoren over de hele wereld zijn ingezet? Denk bijvoorbeeld aan windwaarschuwingssystemen voor hijskranen, scheepsweerstations voor navigatie en weerstations voor calamiteiten bewaking.

 

 

De sensoren van Lambrecht Meteo meten over de hele wereld de lokale weersomstandigheden. De meetgegevens worden gebruikt om vroegtijdig een waarschuwing te kunnen geven voor bijvoorbeeld overstromingen, natuurbranden, bliksem en andere extreme weersomstandigheden.

 

Door deze data effectief te gebruiken, kan tijdig en daadkrachtig worden opgetreden bij noodweersituaties. Alles zodat u kan blijven produceren zonder zorgen en calamiteiten in uw productieomgeving kan voorkomen.

 

Bakker & Co is één van de meest gespecialiseerde technische ondernemingen van Nederland en België en biedt voor elke werkomgeving een oplossing op maat. Ons team hoogopgeleide technische medewerkers weet dagelijks technische ‘know how’ te combineren met creativiteit. Zo zorgen wij dat u zorgeloos kunt produceren.

 

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.